O NAS

…kreativnost in želja po nenehnem odkrivanju novega, sta pripeljala do zamisli o organiziranju porok. A Ideja je bila pred dvema desetletjema več kot izziv. Še večji izziv pa je bilo pritegniti uporabnike poročnih storitev, da zaupajo nečemu povsem novemu.

Z veliko truda so ideje leta 1994 postale resničnost. Osebni pristop do strank, kreativnost in nenehno izpopolnjevanje, znanje iz tujine in predvsem izkušnje z delom po vsej Sloveniji, so pripomogle, da smo z vami že toliko let. Poroke pripravljamo izključno na osebni ravni, upoštevamo stil poroke, vsebino prostora, finančne zmožnosti, predvsem pa upoštevamo edinstvenost oseb, ki se pripravljajo na poroko. Distanciramo se od priprave “instant porok”, ki so v zadnjih letih preplavile Slovenijo. Poroke se pripravljajo kot po tekočem traku – za vse enako. Prostori postajajo uniformirani, prepoznavnosti mladoporočencev preko stila poroke preprosto ni več. Čeprav vsi govorijo o unikatni, sanjski, popolni poroki, se je potrebno vprašati, ali so poroke res še to?

V množici možnosti in dostopnosti idej, se žal pojavlja enoumje, ki porokam krade identiteto. Na to kot izkušeni organizatorji porok ne pristajamo. Z Vami si želimo sooblikovati dan, ki bo lasten edino Vam, in bo zatorej VAŠ sanjski dan.

Penelopa modni salon in poročne storitve Metka Palatin s.p.
Martjanci 28
SI-9221 Martjanci
Slovenija
Začanso poslujemo na naslovu Pečarovci 67B

DELOVNI ČAS:

od ponedeljka do petka 13 – 17
sobota 9 – 12 (izven sezone porok)

za pomerjanje oblek in razgovor o organiziranju poroke se je potrebno predhodno dogovoriti za čas obiska (na voljo so vam tudi termini izven objavljenih ur)

naročanje:

Tel.: 02 521 13 33
SMS ali KLIC na GSM: 041 772 466

E-pošta: penelopams@siol.net

Lokacija